vastgelopen rijopleiding
Rijtest bij het CBR

Voor een rijtest bij het CBR kunnen wij u helpen dit voor te bereiden. Met rijtesten bij het CBR hebben wij een ruime ervaring en hebben hiervoor de beschikking over een schakelauto en een automaat.

Een rijtest door het CBR is bedoeld om in de praktijk te beoordelen of iemand op een veilige en verantwoorde manier aan het verkeer kan deelnemen.

Een rijtest is nodig bij bepaalde gezondheidsproblemen of beperkingen. Dit beoordeelt het CBR op basis van uw Eigen verklaring en informatie van de medisch specialist. Als een rijtest in uw situatie nodig is krijgt u hiervoor een oproep van het CBR. In die oproep staat wanneer, waar en bij wie u verwacht wordt. In de oproep staat ook of u met uw eigen auto mag komen of met een lesauto.

Wanneer u de rijtest in een lesauto moet doen, kunt u zelf een afspraak maken via onze rijschool. In de oproep leest u precies hoe u dit doet. Wanneer u de rijtest in uw eigen auto kunt doen, wordt de rijtest voor u ingepland door het CBR. In de oproep die u ontvangt staat wanneer, waar en bij wie u wordt verwacht.